🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Digital Smile Design

Ce este, avantaje si costuri

Digital Smile Design este un software de ultimă generație care permite simularea rezultatului final al procedurilor stomatologice, precum implanturile dentare, coroanele dentare sau punțile dentare, oferind pacienților o previzualizare clară a aspectului zâmbetului dorit. Această abordare aduce numeroase avantaje semnificative, cum ar fi obținerea rapidă a unui zâmbet perfect adaptat nevoilor individuale, precum și o privire detaliată asupra rezultatelor anticipate încă de la începutul tratamentului. De asemenea, prețul accesibil se datorează utilizării echipamentelor de ultimă generație. Costurile pot varia, dar în general se situează între 1600 și 2500 de RON.

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este tehnologia Digital Smile Design?

Digital Smile Design utilizează tehnologie digitală de vârf pentru a permite medicilor stomatologi să proiecteze zâmbetul final al pacientului înainte de a începe tratamentul. Cu ajutorul acestei tehnologii, pacienții pot selecta forma, nuanța și dimensiunea dorite pentru lucrarea lor estetică dentară, asigurând astfel o corelare perfectă cu proporțiile feței lor. Acest aspect permite medicilor specializați în estetică dentară să creeze lucrări dentare personalizate care reflectă în mod unic personalitatea fiecărui pacient.

Cum funcționează Digital Smile Design?

Procesul Digital Smile Design se bazează pe analiza relației dintre fețe și dinți a pacientului, cu ajutorul unor imagini detaliate ale feței și expresiilor faciale. Aceste informații, împreună cu amprentele și măsurătorile, sunt utilizate pentru a crea o previzualizare digitală a rezultatelor. Imaginea digitală, împreună cu cerințele medicului, este apoi transmisă la laboratorul dentar, care produce lucrările dentare conform instrucțiunilor date. Aici, medicul poate accesa o bibliotecă de forme și modele ale structurii dentare, pentru a crea zâmbetul dorit.

Cum este folosită tehnologia DSD în tratamentul cu fațete dentare?

O parte crucială a procesului implică aplicarea temporară a restaurărilor dentare pentru a permite pacienților să vadă cum se va prefigura forma finală a fațetei. Dacă rezultatul este pe placul pacientului, se efectuează o serie de teste pentru a asigura o corectă aliniere a dinților, astfel încât pacientul să poată mânca fără probleme.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Care sunt etapele tratamentului

Etapele tratamentului sunt:

Dorința pe care o are pacientul asupra zambetului dorit. Este și foarte important ca medicul specialist sa înțeleagă nevoile noastre legate de zambetul mult visat. În primul tratament de suprafață articulară, veți obține un plan de tratament. Ce include asta? Planul de tratament vă va asigura că toți dinții sunt pregătiți pentru furnir. Designul digital al zâmbetului vă va permite să vizualizați în format digital cum arată zâmbetul dvs. după furnir.

Realizarea unor fotografii care conțin informații pentru realizarea zambetului dorit cum ar fi: fizionomia feței. Următorul proces este opțional, dar este foarte important pentru siguranța și liniștea sufletească. Wax-up-ul este un proces realizat în laborator, iar obiectivul acestui test este determinarea ratei de succes a tratamentului cu fațete pe care urmează să îl faci. Scopul acestui test este de a determina rata de succes a tratamentului cu mai multe fațete pe care urmează să îl aveți. Acum, presupunând că rata de succes a tratamentului cu furnir este de 100% și totul este în regulă, pasul următor este, de asemenea, opțional, și anume tratament de detartraj și tratament de albire.

Cu ajutorul noului program digital se va realiza actualul design al zâmbetului.

Consultul inițial

Consultul inițial include discuții detaliate cu medicul pentru a înțelege obiectivele și dorințele pacientului. De asemenea, se realizează măsurători și testări pentru a evalua starea actuală a dinților și a gurii pacientului, creând un plan de tratament personalizat.

Fotografierea danturii și fizionomiei

Etapa de fotografiere constă în realizarea unor imagini detaliate ale feței și expresiilor faciale ale pacientului, care reprezintă baza pentru analiza și stabilirea standardelor necesare pentru proiectarea zâmbetului dorit. Se realizează, de asemenea, fotografii ale dinților pacientului din diferite unghiuri, iar medicul măsoară coordonatele feței pe baza acestor imagini pentru a obține un rezultat optim în funcție de tipul de față al pacientului.

Simularea computerizată a noului zambet

Simularea computerizată a noului zâmbet presupune crearea unei imagini digitale a zâmbetului final, pe care pacientul o poate vizualiza pentru a obține o previzualizare clară a aspectului viitor al zâmbetului. Acest design digital se bazează pe imagini preluate anterior și permite pacienților să vadă rezultatul anticipat, fie că este vorba despre dinți naturali, fațete sau coroane dentare. Această etapă este foarte apreciată de pacienți, deoarece oferă o imagine clară a modului în care va arăta noul lor zâmbet.

Lista de preturi

 • ELABORARE 500 lei

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
Dr. Cristina Munteanu - Medic Coordonator-min

Dr. Cristina Munteanu

Medic Coordonator

DR. CLAUDIA CATANA

Dr. Claudia Catana

Medic Stomatolog
Specialist Protetica Dentara

Cat costa tratamentele stomatologice cu DSD? Prețuri:

Programul fiind relativ nou prețul este unul destul de ridicat. Cu toate acestea, tehnologiile legate de estetică dentară sunt în continuă evoluție, ceea ce înseamnă că prețurile scad ușor. Pretul fatetelor nu este bine fixat depinde și de material, dar prețul acestora variază între 1600-2500 de ron. Dacă trebuie sa efectuati albirea acasă sau la birou prețul ar fi de 800 de ron în timp ce o albire profesională ajunge la 1650 de ron. Așadar, prețul furnirelor de la un capăt la altul este compus din 5 elemente de valoare și importanță diferite. Acestea sunt:

 1. Materiale pentru fabricarea fatetelor dentare (ceramică EMax, zirconiu, compozit) 
 2. Prestigiul și experiența medicului dentist sau a cabinetului stomatologic 
 3. Tipul tehnologiei utilizate pentru furnirile dentare (Prep, No Prep, Minim Invaziv)
 4. Numărul de sesiuni necesare (în funcție de complexitatea cazului)
 5. Lucrări temporare
 • Nu se poate pune pe toți dinții;
 • Puteți obține zambetul dorit într-un timp foarte scurt;
 • Puteți corecta problemele legate de estetica dentara(culoarea, poziția dinților sau forma);
 • Fațetele dentare sunt dificil de pătat și își mențin culoarea dorită;
 • Nu aveți nevoie de o perioada de recuperare;
 • Oferă rezistență dar sunt și blande cu gingiile;
 • Pacientul poate vizualiza de la început cum va arata zambetului fără sa se trezeasca cu o surpriza ca nu i-ar plăcea;
 • sunt rezistente, durata lor ajungând undeva la 7-15 ani;
 • O metodă de frumusețe foarte versatilă, poate fi utilizată în scopuri estetice stricte și poate fi folosită și pentru rezolvarea unor probleme:
  1. decolorarea dinților sau colorarea internă a dinților din cauza lucrărilor pe canalele radiculare, tetraciclină sau alte medicamente;
  2. colorarea externă din cauza dietei sau fumatului sau din alte motive, cum ar fi fluorizarea excesivă sau sensibilizarea din cauza metodelor necorespunzătoare de albire a dinților; 
  3. dinți crăpați sau rupți; – Dinți deplasați, neuniformi sau în formă diferită;-
  4. deformări congenitale sau dinți dezordonați structural;
  5. dinți inestetici cu umpluturi mari; 
  6. îmbătrânirea ulterioară, creșterea dentinei și îngălbenirea dinților;
 • Gingiile tolerează foarte bine porțelanul, deci nu există efecte adverse de care să vă temeți.
 • Fațetele dentare oferă o unitate dentară, dinții având toți aceeași culoare și formă.
 • Se integrează în structura dinților și sunt foarte rezistente, după ce au fost cimentate.
 • Nu se poate pune pe toți dinții;
 • Prețul poate fi ridicat;
 • Dinții protejați de fațete pot în continuare să se carieze, deci obiceiurile de igienă orală trebuie să fie urmate în continuare, ar trebui un control la fiecare 6 luni pentru o igienizare cât mai corectă.

Cand se recomanda Digital Smile Design?

Digital Smile Design se recomandă atunci când există probleme majore în zona maxilarului sau atunci când se dorește îmbunătățirea aspectului dentar. Această tehnologie este ideală pentru corectarea problemelor estetice sau funcționale, precum dinții rupți, colorați, curbați, neuniformi sau ocluzie dificilă. De asemenea, Digital Smile Design poate fi folosit pentru îmbunătățirea alinierii dinților sau ca alternativă la tratamentul de albire sau aparatul dentar profesional, în cazul în care dinții nu pot fi albiți sau prezintă probleme de aliniere. Este un instrument valoros pentru a prevedea și planifica cu precizie tratamentul estetic dentar și pentru a oferi pacienților un zâmbet perfect adaptat nevoilor lor.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top
Call Now Button