🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Chirurgie dentara/orala

Te confrunți cu probleme dentare, gingivale sau osoase la nivelul maxilarelor? Vizezi un zâmbet perfect, dar ești reticent din cauza disconfortului asociat procedurilor chirurgicale dentare? Este momentul să descoperi o nouă perspectivă asupra experienței la medicul dentist. La Cris Smile, vei beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate, furnizate de medici dedicați, pasionați de meseria lor și devotați creării zâmbetelor frumoase.

Dacă nu ești sigur când este necesară chirurgia dentară sau ce tipuri de intervenții există, sau dacă te interesează aspectul financiar al acestor proceduri, vei găsi toate răspunsurile în detaliile prezentate în această secțiune.

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este si cand se foloseste chirurgia dentara/orala?

Chirurgia dentară reprezintă un domeniu medical specializat care implică o gamă variată de proceduri chirurgicale pentru corectarea și îmbunătățirea aspectului și funcționalității dinților, gingiilor și oaselor maxilare.

Interventii de chirurgie dentara:

Extractii dentare

Procedura de extracție dentară implică îndepărtarea din cavitatea bucală a dinților afectați sau a resturilor radiculare. Atunci când întâmpini probleme dentare, este recomandat să consulți un medic dentist pentru a evalua situația. În cazul unei carii avansate, extracția poate reprezenta soluția optimă pentru a proteja dinții vecini de eventuale complicații.

Extractia molarului de minte

Extracția molarului de minte este o procedură complexă, deoarece acest tip de măsea are, de obicei, mai multe rădăcini, ceea ce o face mai dificilă de extras. Indicații pentru extracția molarului de minte includ situații în care acesta nu erupționează corespunzător din gingie, este semiinclus sau a erupționat complet, dar crește într-o direcție care cauzează disconfort.

Implant dentar si alte tratamente ce tin de implantologie

Implantul dentar reprezintă o modalitate de înlocuire a unui dinte pierdut din diverse motive. Deși poate fi o opțiune mai costisitoare, rezultatul final este similar unui dinte natural.

Tratamentele prodontale

Tratamentele parodontale includ proceduri precum îndepărtarea chisturilor parodontale, chiuretaj subgingival în cazuri deschise și închise, precum și eliminarea pungilor și abceselor.

Chirurgie plastica gingivala

Chirurgia plastică gingivală, cunoscută și sub denumirea de chirurgie estetică dentară, cuprinde proceduri precum gingivectomia și gingivoplastia.

Tratamente ortodontice

În ortodonție, uneori este necesară extracția unor dinți pentru a asigura succesul tratamentului în cazurile de înghesuiri dentare. Această măsură permite restul dinților să se alinieze corespunzător pe arcada dentară.

Rezectie apicala

Rezecția apicală reprezintă o procedură chirurgicală în care se îndepărtează vârful periapical al unei rădăcini dentare. Această intervenție poate fi precedată sau nu de un tratament endodontic corect și sigilarea corespunzătoare a canalului radicular de către un specialist în chirurgie dentară. Tratamentul endodontic poate fi efectuat chiar și în timpul procedurii chirurgicale.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
DR. ALINA CRACIUN.- Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolara Practica Parodontologie Laserwebp

Dr. Alina Crăciun

Medic Stomatolog
Specialist Chirurgie Dento-Alveolara
Practica Parodontologie Laser

Dr Victor Stanciu- chirurgie buco-maxilo-faciala și implantologie-min

Dr Victor Stanciu

Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala și Implantologie

Care sunt etapele unei interventii de chirurgie orala

Procedura de chirurgie orală presupune mai multe faze esențiale pentru a garanta succesul total al intervenției.

Controlul initial - stabilirea diagnosticului

În prima consultație, medicul dentist efectuează o evaluare detaliată a stării inițiale a pacientului pentru a stabili un diagnostic precis și pentru a contura un plan de tratament adecvat.

Ce faci inaintea interventiei chrurgicale

În perioada premergătoare intervenției chirurgicale, echipa medicală colaborează strâns cu pacientul pentru a parcurge protocolul specific pentru chirurgia orală, asigurându-se că întregul proces se desfășoară în cele mai bune condiții posibile. Este esențial ca pacientul să ofere informații detaliate cu privire la toate medicamentele și suplimentele pe care le administrează.

Trebuie sa faci analize inainte de o interventie de chirurgie orala?

Realizarea analizelor preoperatorii depinde de particularitățile fiecărui caz în parte. Medicul dentist solicită informații suplimentare privind starea de sănătate a pacientului înainte de a iniția orice intervenție chirurgicală orală. Dacă situația o impune, poate fi necesară efectuarea unei grefe gingivale.

Sfaturi pentru pregatirea in ziua interventiei orale

În ziua programată pentru intervenția orală, pacientul intră în procedură sub supravegherea atentă a echipei medicale, însoțită de un medic specialist în anestezie care utilizează tehnologie digitală avansată pentru asigurarea succesului intervenției.

In ce consta anestezia

Medicul specialist în anestezie administrează anestezia în zona în care va avea loc procedura dentară, garantând confortul pacientului pe durata întregii intervenții.

Perioada de dupa operatie: etapa post-operatorie si recuperarea

După intervenția orală

- pansamentul se va menține 4-6 ore
- nu vei folosi zona operată în masticație
- după operație organismul va resimți o creștere a temperaturii corporale sau alte simptome care țin de particularitatea intervenției

După 24 ore de la intervenția orală

- nu se va fuma cel puțin 24 ore postoperator
- igiena orală care include periajul dentar și clătirile cu apă de gură se va relua după 24 ore de la intervenție

După primele 3-4 zile de la intervenția orală

- în primele 5-7 zile de la operație se vor consuma alimente moi la o temperatură potrivită
- durerea locală, tumefacția obrazului sau buzei se vor remite după 3-4 zile
- pentru limitarea durerii și a tumefacției se vor aplica comprese umede sau reci, se urma un tratament cu antialgice uzuale la recomandarea medicului
- dacă pacientul experimentează următoarele: sângerare prelungită, durere persistentă, tumefacție persistentă, cefalee, febră alte simptome ar fi bine să se prezinte de urgență la clinică.

Alte tehnologii aplicate in chirurgia orala

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

Chirurgia BMF

BMF este acronimul pentru "Bucomaxilofacială," ceea ce înseamnă că această categorie de intervenții chirurgicale dentare se concentrează pe tratarea afecțiunilor și corectarea defectelor din regiunea facială și a maxilarelor, inclusiv a țesuturilor orale tari și moi. Unii pacienți pot necesita proceduri de chirurgie orală din această sferă, cum ar fi chiuretajul subgingival, rezecția rădăcinilor restante, intervenții la nivelul gingiilor, sau grefe de țesut gingival pentru a-și restabili sănătatea orală.

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

Piezoterapia

Piezoterapia reprezintă o tehnică inovatoare de chirurgie dentară cu impact minim asupra țesuturilor, care a apărut recent și care a revoluționat procesul de recuperare postoperatorie pentru pacienți. Această abordare utilizează ultrasunete în cadrul implantologiei și chirurgiei orale, având ca scop principal furnizarea unor intervenții extrem de puțin traumatice pentru pacienți. Caracteristica esențială a acestei proceduri este capacitatea sa de a fi selectivă, aducând numeroase beneficii în tratarea afecțiunilor orale.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top
Call Now Button