🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Servicii endodontie clasica si la microscop

Ai resimțit vreodată o durere pulsatilă și intensă în zona capului? Sensibilitatea crescută la consumul de băuturi reci sau calde te-a chinuit? Toate aceste simptome au o cauză comună: un nerv iritat. Cu toate acestea, aceste probleme pot fi rezolvate în mod simplu și eficient printr-o vizită la medicul specialist în endodonție. Este de o importanță vitală să contactezi o clinică recunoscută pentru a obține consultația necesară care te va elibera de durerea persistentă.

Dacă îți dorești o dantură sănătoasă și frumoasă, amânarea vizitei la medicul endodont nu este o opțiune. Orice carie debutează cu senzații de durere. Prin urmare, este esențial să consulți un medic endodont în stadiile incipiente, astfel încât să poți să-ți salvezi dantura înainte ca caria să afecteze negativ structura dintelui. Programează-te acum pentru o consultație cu un specialist în endodonție!

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este endodontia?

Dacă te-ai întrebat vreodată ce implică endodonția, răspunsul este simplu: endodonția reprezintă o disciplină a stomatologiei care devine un aliat de încredere pe termen lung pentru sănătatea danturii tale.

Cu ajutorul medicului endodont, poți păstra dinții naturali pentru o perioadă mai îndelungată. Acest specialist se ocupă de tratamentul canalelor radiculare pentru a-ți salva dinții, evitând astfel necesitatea extragerii lor.

Care este scopul tratamentului endodontic (de canal)

Scopul tratamentului endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este de a salva dintelui natural. După finalizarea procedurii, medicul endodont va aplica o obturație numită „plombă” sau un pivot dentar pentru a prelungi durata de viață a dintelui.

Care sunt tehnologiile utilizate in tratamentul endodontic la microscop?

Această ramură a stomatologiei se bazează pe utilizarea unor tehnologii de ultimă oră pentru a obține cele mai bune rezultate. Printre aceste tehnologii se numără microscopul endodontic, micromotorul endodontic și aparatul de radiologie dentară.

În trecut tratamentul de canal era asociat cu o manoperă dureroasă care necesită un timp lung de lucru. Din fericire lucrurile s-au schimbat datorită tehnologiei care a evoluat foarte mult în favoarea pacienților. Medicul endodont este cel care se ocupă doar de tratarea canalelor dentare, iar tehnica sa a evoluat spre o manoperă rapidă și nedureroasă.

Endodonția cu ajutorul microscopului este una dintre cele mai moderne tehnologii ceea ce face ca tratamentul de canal să fie sigur și eficient. Avantajele sale includ:

 • Un mai mare control asupra manevrelor 
 • Iluminare puternică a câmpului operator
 • Capacitate de mărire de maxim 12.5 ori
 • Observarea unor detalii nedetectabile pentru ochiul uman

Acest tip de aparat este folosit pentru tratarea în mod mecanic a canalelor radiculare. Avantajele sale includ:

 • Performarea unui tratament de calitate și eficient
 • Grad mare de rezistență la torsiune și flexibilitate
 • Abordarea canalelor foarte curbate respectând forma lor naturală
Aparatul de radiologie dentară ajută endodontul să pună un diagnostic corect pentru a realiza un tratament sigur, predictibil.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Care sunt diferentele dintre endodontia clasica si cea la microscop?

Tratamentul endodontic asistat de microscop oferă numeroase avantaje semnificative, printre care se numără:

 • Mai mare siguranță în efectuarea procedurii.
 • Un diagnostic mai precis.
 • Eficiență crescută.
 • Durabilitate sporită.
 • Control extins asupra procedurilor.
 • Utilizarea tehnologiei moderne pentru o iluminare puternică.
 • Durere redusă în timpul tratamentului
tratament endodontic

De ce sa alegi tratamentului endodontic la microscop - Avantaje

 • Procedură lipsită de disconfort.
 • Ușurința în efectuarea tratamentului de canal.
 • Efectul estetic plăcut al unui dinte natural.
 • Protecție împotriva bacteriilor pentru dinții învecinați.
 • Durabilitate crescută.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
Dr. Adrian Pal - Medic StomatologPractica Limitata Endodontie la Microscop

Dr. Adrian Pal

Medic Stomatolog
Practica Limitata Endodontie la Microscop

Dr Ahmad Rajab endodonție la microscop-min

Dr Ahmad Rajab

Endodonție la Microscop

Ce face medicul endodont?

Medicul endodont, cunoscut și sub numele de endodontist, este specialistul care pregătește canalul radicular, elimină nervul, efectuează obturația de canal și salvează astfel dinte natural al pacientului.

Care este diferenta dintre medicul endodont si dentistul obisnuit?

Pe lângă absolvirea facultății de medicină dentară, medicul endodont a parcurs cursuri de specializare suplimentare pentru a deveni specialist în domeniul endodonției. Deși un medic dentist generalist este capabil să efectueze tratamentul de canal, este recomandat ca procedura să fie efectuată de un endodontist, deoarece acesta are expertiza specifică pentru a trata problemele legate de canalele radiculare.

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog
Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

La Cris-smile, sănătatea și frumusețea dinților tăi sunt pe primul loc în agenda noastră. Ne-am angajat să te sprijinim în menținerea danturii tale naturală, oferindu-ți o gamă variată de servicii dentare de calitate, precum endodonție, parodontologie și ortodonție. În cazul în care ai pierdut dinții naturali din diverse motive, suntem aici pentru tine, cu experți specializați în implantologie și estetică dentară. La clinica noastră, echipa noastră de asistenți și recepționeri se asigură că întâlnirea ta cu medicul devine o experiență lipsită de stres și plăcută, făcându-te să revii cu încredere.

Cand stii ca ai nevoie de un medic endodont?

Dacă experimentezi o durere acută cauzată de o carie profundă, este imperativ să consulți un medic endodont. Oricare dinte afectat care devine inflamat poate genera o senzație de durere, adesea descrisă de pacienți ca o „pulsație în cap.”

In ce constau tratamentele endodontice?

În general, tratamentul endodontic presupune o procedură care durează aproximativ 1-2 ore. Cu toate acestea, în cazurile mai complexe, acest proces poate necesita mai mult de două ședințe pentru a fi finalizat cu succes.

Pregatirea canalului radicular

Acest pas este primul pe care medicul endodont îl va face. Poate fi realizat manual sau folosind sisteme rotative sau chiar un mix între aceste două modalități. Întreg tratamentul depinde de acest prim pas.

Scoaterea nervului

Nervul se va scoate folosind substanțe diferite în mai multe etape pentru a dezinfecta canalul dentar.

Obturatia de canal

Medicul endodont va sigila canalul radicular folosind o pastă și o gutapercă prin intermediul metodei clasice sau a celei moderne de obturare 3D.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Cat costa tratamentele endodontice

Costul se stabileste in functie de tipul dintelui,numarul radacinilor si al canalelor dintelui tratat, complexitatea cazului. Discutati cu medicul endodont ce implica un tratament endodontic corect si complet.;

Lista de preturi endodontie clasica

 • Extirpare vitala + obturatie canal de la 500 lei
 • Pansament antiseptic/hidroxid de calciu/calmant 150 lei
 • Retratament de canal de la 600 lei
 • Extirpare vitala de la 500 lei

INTREBARI FRECVENTE

Sigur că da. Este ideal să revii în cabinet pentru a reface tratamentul. Programează-te acum în clinică!
Da, scopul tratamentului endodontic este să nu ajungi să-ți pierzi dintele natural.

Complet nedureroase deoarece se efectuează sub anestezie.

Da, odată ce anestezia nu mai are efect vei simți o durere de mică intensitate.

Da, este esențial pentru confortul pacientului și al endodontului.

Este bine să eviți alimentele dure și guma de mestecat, în rest poți mânca orice.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top
Call Now Button