🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Aparat dentar invisalign

Invisalign este una dintre cele mai populare opțiuni pentru un aparat dentar complet invizibil. Acesta constă dintr-un set de aliniatori personalizați, asemănător unei proteze care înconjoară dinții. Tratamentul ortodontic cu Invisalign este foarte confortabil pentru pacienți și mult mai discret decât aparatele dentare tradiționale.

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este aparatul dentar invisalign (transparent, detasabil)?

Aparatul dentar Invisalign este un dispozitiv ortodontic detașabil și personalizat. Spre deosebire de aparatele dentare tradiționale cu bracketuri, acesta este invizibil datorită faptului că constă într-o serie de aliniatori transparenti care ajută la corectarea poziției dinților și rezolvarea problemelor de închidere a danturii. Acesta este utilizat pentru a realiza un tratament ortodontic, punând un accent deosebit pe mișcarea și alinierea corectă a dinților, în vederea obținerii unui zâmbet frumos.

Cui se recomanda tratamentul cu aparat dentar invisalign?

Aparatul dentar Invisalign este potrivit atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți.

Adolescenți: Mulți adolescenți aleg acest tip de aparat deoarece ajută la corectarea alinierii dinților și are avantajul unui tratament mai scurt, ceea ce este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să obțină un zâmbet mai frumos și mai perfect.

Adulți: Aparatul Invisalign este, de asemenea, potrivit pentru adulți și ajută la evitarea unui impact negativ asupra relațiilor sociale sau profesionale.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Care sunt etapele tratamentului ortodontic cu aparat dentar invisalign?

Etapele tratamentului ortodontic cu aparat dentar invisalign sunt personalizate și unice, astfel sa fie perfecte pentru nevoile pacientului și modului său de viață.
Însă sunt 4 etape foarte importante cum ar fi:

Consultația inițială și amprentarea

Consultația inițială constă în a vedea dacă aparatul invisalign este soluția potrivită pentru pacient fiind efectuate și cateva imagini care îl ajută pe medic sa vadă ce tip de aparat vei avea nevoie. Amprentarea dintilor se face cu ajutorul unui scanner digital dar există și varianta clasică cu material silicon. Amprenta optică este dusă către un laborator din SUA prin intermediul unui software.

Planul de tratament

Planul tratamentului ar fi următorul: Consultația inițială constă în a vedea dacă aparatul invisalign este soluția potrivită pentru pacient. Sunt efectuate și cateva poze care îl ajută pe medic sa vadă ce tip de aparat vei avea nevoie. Planul de tratament și stabilirea tratamentului: În acest proces se realizeaza mulaje ale dintilor urmând crearea setului personalizat de gutiere cu ajutorul tehnologiilor 3D. Montarea aparatului și primirea gutierelor: În cel mai scurt timp gutierele sunt personalizate iar aparatul poate sa inceapa. Gutierele trebuie schimbate din 2 în 2 saptamani până ce dinții vor ajunge în poziția pe care ne-o dorim.

Intalnirea de prezentare și stabilire a tratamentului

În prima întâlnire sunt prezentate mici detalii de exemplu dacă aparatul invisalign este soluția cea mai buna. Medicul în funcție de stilul de viața și ținând cont de toate criteriile personalizează tratamentul pacientului.

Primirea gutierelor/montarea aparatului

În cel mai scurt timp gutierele sunt personalizate iar aparatul poate să înceapă. Gutierele trebuie schimbate din 2 în 2 saptamani până ce dinții vor ajunge în poziția pe care ne-o dorim.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
Medic StomatologSpecialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Anca Gheorghe

Medic Stomatolog
Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Ola Luqman

Medic Stomatolog
Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr Andreea Paula Pădure Ortodonție și ortopedie dentofaciala-min

Dr. Andreea Paula Pădure

Ortodonție și Ortopedie Dento-Faciala

  • nu există restricții alimentare, cum există la aparatele dentare clasice;
  • este foarte comod de parcă nici nu l-ai avea;
  • este individualizat pentru fiecare pacient în parte;
  • gutierele pot fi îndepărtate în timpul meselor.
  • gutierele trebuie schimbate destul de repede, din doua în doua saptamani;
  • are un preț mai ridicat decat aparatele clasice 

Tipuri de aparat dentar invizibil invisalign

Dacă vei opta pentru un aparat dentar invizibil, ai la dispoziție trei opțiuni: aparat dentar incongnito, aparat dentar transparent invisalign și aparat dentar din safir sau ceramic. Împreună cu medicul ortodont vei alege tratamentul potrivit pentru necesitățile, dorințele și bugetul tău.

Cat costa aparatul dentar invisalign. Preț:

Prețul aparatului dentar invisalign diferă în funcție de tratament, de fiecare problemă pe care o au pacienții sau depinde de tipul aparatului. În marea majoritate prețul pentru ambele arcade începând de la suma de 1500 de euro.

De ce este aparatul dentar invisalign mai scump decat alte tipuri de tratamente

Aparatul dentar invisalign e mai scump decat alte tipuri de tratamente pentru ca este mai rapid, nu sunt restricții de alimentație cum ar fi la aparatele dentare clasice, este comod și ușor de folosit.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Aparat dentar invizibil invisalign vs. alte aparate

În comparație cu alte tipuri de aparate dentare, Invisalign este mai confortabil. Aparatul invizibil poate fi îndepărtat în timpul meselor, în timp ce alte tipuri de aparate pot fi îndepărtate doar de către medicul ortodont.

Diferenta dintre aparatul dentar invisalign și aparatele dentare fixe (metalice, ceramice sau safir)

Aparatul dentar Invisalign este aproape invizibil, spre deosebire de celelalte aparate fixe, care sunt ușor de observat. Estetica este un aspect important, iar Invisalign se evidențiază în acest sens. În plus, alte tipuri de aparate pot provoca disconfort la nivelul obrajilor, ceea ce nu este o problemă în cazul aparatului Invisalign.

Diferenta dintre aparatul dentar invisalign și aparatele dentare mobile

Aparatele dentare mobile trebuie purtate pe tot parcursul zilei pe durata tratamentului, în timp ce aparatul Invisalign poate fi îndepărtat pentru igienizare sau în timpul meselor.

Aparatul dentar invisalign vs. incognito

Un detaliu important de menționat este faptul că aparatul Incognito este adesea plasat pe partea inferioară a dinților pentru a fi mai puțin vizibil, în timp ce aparatul Invisalign se personalizează în funcție de nevoile fiecărui pacient.

INTREBARI FRECVENTE

Depinde de gravitatea situației sau de fiecare problemă a pacientului dar în general tratamentul durează între 9 și 18 luni.
Unele persoane pot simți un disconfort minor de cateva zile. La început ai putea sa ai o senzație de presiune este un semn ca aleatorii funcționează.
Aparatul trebuie purtat în permanentă pe durata tratamentului dar în timpul mesei este recomandat să-l dați jos.
Cel mai mare avantaj pe care îl are acest aparat este faptul ca nu exista restricții alimentare. Puteți mânca ce doriți dumneavoastră.
La începutul tratamentului vor exista controale mult mai dese mai dese cum ar fi la fiecare 4-6 saptamani pentru a se convinge medicul ca tratamentul funcționează bine dar pe parcurs vor exista controale mult mai rare.
Procesul este unul simplu și se realizează prin perierea acestora și clătirea cu apă călduță.
O igienă orală adecvată în timpul tratamentului dentar este una dintre cele mai importante reguli de urmat, deoarece afectează rezultatul final al tratamentului și sănătatea dinților după purtarea și îndepărtarea aparatelor dentare.
Ca și în cazul oricărui aparat dentar dacă nu vei purta ce îți recomandă mediul la sfârșitul tratamentului, dinții se vor mișca la loc pentru că procesul durează și în plus durează până când osul se întărește în jurul dinților. Din această cauză trebuie să urmați în permanență restricțiile medicului pe tot parcursul tratamentului.
Purtarea unui aparat de contenție după orice tratament ortodontic este o etapă importantă, deoarece menţine dinţii stabili în noile lor poziţii. Dacă doriţi ca dinţii dumneavoastră să rămână în poziţia lor ideală, cel mai bine este să purtaţi un aparat de contenție la indicaţia unui furnizor Invisalign.

Gutierele și aniliatorii sunt fabricate dintr-un material termoplastic, dezvoltat în exclusivitate pentru sistemul invisalign.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top
Call Now Button