🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Despre noi

Îmi pasă de dvs, pacienții mei, și de felul în care alegeți serviciile și tratamentele stomatologie.

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Mă preocupă profund bunăstarea dumneavoastră, pacienții mei, și pentru modul în care alegeți să beneficiați de serviciile și tratamentele stomatologice. Consider că o dantură sănătoasă deschide ușa către starea de fericire. Pentru mine, este esențial ca îngrijirea pe care o ofer să fie de cea mai înaltă calitate, caracterizată de o atenție meticuloasă și o abordare holistică.

În medicină, consider că calitatea devine o formă de artă atunci când reușim să ne conectăm în mod profund la fiecare pacient. Aceasta reprezintă filosofia mea profesională și a fost primul pas pe care l-am făcut când am ales să îmbrățișez provocările captivante ale stomatologiei.

Am fondat Cris Smile Studio cu viziunea de a fi un dentist empatic, deschis pentru toți cei care caută îngrijire stomatologică. Am dorit să oficializăm o valoare personală esențială pentru mine - empatia - pe care am cultivat-o timp de mulți ani în munca mea și pe care am testat-o și perfecționat-o în cabinetul Cris Smile începând din 2006. În calitate de doctor dedicat și practician conștiincios, am adunat înțelegeri și am obținut concluzii fundamentale privind dezvoltarea organică, sănătoasă și credibilă.

Vă invităm cu căldură la Cris Smile Studio, clinica noastră, care a luat naștere dintr-o viziune centrată pe pacient, testată și dezvoltată pas cu pas, cu o atenție deosebită la detalii. Fiecare interacțiune cu pacientul a fost motorul creșterii Cris Smile Studio - suntem aici "pentru tine, pe tine". Principiile noastre au fost adoptate ca standard în toate clinicile Cris Smile Studio, și indiferent de locație, rămânem angajați să fim "pentru tine și, în același timp, pentru voi". Suntem cu adevărat dedicați să avem grijă de dumneavoastră.

Când avem grijă de fiecare pacient în parte, creștem ca echipă. Cu toate acestea, provocarea reală constă în a menține în continuare aceeași excelență și a ne păstra avantajul competitiv. Pentru Cris Smile, empatia față de pacient a fost și rămâne cheia avantajului nostru competitiv.

Ne vedem în clinică 😉

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Ne bazăm doar pe tratamentele în care avem încredere și pe care le-am recomanda cu încredere familiilor și celor apropiați nouă. Ascultăm și ne străduim să găsim soluția cea mai potrivită pentru tine. Simplul fapt de a veni cu inima deschisă este suficient.

Gamă Completă de Servicii Dentare

Beneficiați de serviciile complete oferite de medici specializați. De-a lungul timpului, am abordat cazuri complexe de pacienți cu edentație totală și complicații deosebit de delicate. Toate acestea sub același acoperiș.

Tehnologie de Ultimă Generație

Dispunem de echipamente de ultimă generație, precum microscoape, lasere, aparatură pentru sedare inhalată, Digital Smile Design și terapie cu ozon. Aceste tehnologii ne permit să efectuăm intervenții minim invazive, cu complicații reduse post-tratament, recuperare rapidă și disconfort minim.

Orientare Centrată pe Pacient

Ești pe primul loc. Fiecare decizie pe care o luăm este ghidată de dorința de a te ajuta să iei cele mai bine informate decizii privind starea ta de sănătate orală. Pentru noi, este de o importanță vitală să contribuim la redobândirea zâmbetului, a încrederii și la asigurarea unei vieți normale și unei sănătăți orale ireproșabile pentru tine.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

CE SPUN PACIENTII

Recenzie
„Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor.”
EXCELENT
293 recenzii pe
Sandu Madalina
Sandu Madalina
Martie 4, 2023
Diana Tudorache
Diana Tudorache
Martie 3, 2023
Marius Ionut
Marius Ionut
Martie 3, 2023
Rodica Ionela Mîndreanu
Rodica Ionela Mîndreanu
Martie 1, 2023
Cel mai bun detartraj, periaj profesional și air-flow, realizate de dna dr Claudia Catana. Recomand acest cabinet.
Alexandru Iordache
Alexandru Iordache
Martie 1, 2023
Timp de așteptare redus. Amabilitatea personalului, curățenia și regulile de igienă, tratamentul de calitate.
Veronica Coriu
Veronica Coriu
Martie 1, 2023
Am doar cuvinte de lauda la adresa cabinetului Cris Smile Studio Rahova. Consider ca aici activeaza unii dintre cei mai buni medici în domeniu, personalul este foarte bine instruit, serviciile sunt ireproșabile, comunicarea cu clienții este eficienta și de aceea am ales serviciile medicale oferite de Cris Smile de mai bine de 10 ani. Mulțumesc, Cris Smile!
flo1980alex
flo1980alex
Februarie 28, 2023
Dr. Anca Gheorghe, cel mai bun medic ortodont! ❤
Loading
Loading
Februarie 26, 2023
Mihaela Costan
Mihaela Costan
Februarie 25, 2023
Recomand cu mare încredere!Personal bine pregătit, amabil și foarte simpatic.

Adaugă o recenzie

Recenziile ne ajută să îmbunătățim anumite aspecte ale serviciilor pe care le oferim și îi ajută și pe alții să afle cum au decurs serviciile noastre.

Recenzie pe Google

Apasă butonul de mai jos pentru a introduce o nouă recenzie pe Google. Părerea ta contează pentru noi.

Recenzie pe Facebook

Apasă butonul de mai jos pentru a introduce o nouă recenzie pe Facebook. Părerea ta contează pentru noi.

Scroll to Top
Call Now Button