🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Servicii endodontie clasica si la microscop

Te-ai confruntat vreodată cu acea durere palpitantă în cap? Ai experimentat disconfort extrem când consumai băuturi reci sau fierbinți? Toate aceste simptome au o singură sursă: iritarea unui nerv, și problema poate fi rezolvată fără probleme cu ajutorul unei vizite la medicul endodont. Simplu, suni și faci o programare la o clinică respectată pentru a primi consultația care te va elibera de această suferință neîntreruptă.

Dacă îți dorești o dantură sănătoasă și frumoasă, nu lăsa amânarea să-ți afecteze sănătatea orală. De fiecare dată când simți disconfort, durere sau senzații neplăcute, este important să consulți un medic endodont. Ignorarea acestor semne te poate lăsa în pericolul de a-ți compromite sănătatea dentară și a lăsa cariile să se dezvolte. Programează-ți o vizită acum la medicul endodont și ai grijă de dantura ta!

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Ce este endodontia?

Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă „endodontie”, răspunsul este simplu: endodonția este o ramură a stomatologiei care îți poate deveni cel mai bun aliat în păstrarea sănătății dentare pe termen lung.

Prin intermediul serviciilor endodontului, poți menține dinții naturali cât mai mult timp posibil. Medicul endodont este specialistul care se ocupă de tratamentul canalului radicular al dinților, contribuind astfel la salvarea acestora în loc să fie extrasi.

Care este scopul tratamentului endodontic (de canal)

Obiectivul principal al tratamentului endodontic este să conserve dinții naturali. După efectuarea tratamentului, se aplică o obturație numită „plombă” sau, în unele cazuri, un pivot dentar pentru a prelungi viața dintelui.

Care sunt tehnologiile utilizate in tratamentul endodontic la microscop?

Această disciplină stomatologică necesită utilizarea tehnologiei avansate pentru a obține cele mai bune rezultate. Acestea includ utilizarea microscopului endodontic, micromotorului endodontic și aparatului de radiologie dentară.

În trecut tratamentul de canal era asociat cu o manoperă dureroasă care necesită un timp lung de lucru. Din fericire lucrurile s-au schimbat datorită tehnologiei care a evoluat foarte mult în favoarea pacienților. Medicul endodont este cel care se ocupă doar de tratarea canalelor dentare, iar tehnica sa a evoluat spre o manoperă rapidă și nedureroasă.

Endodonția cu ajutorul microscopului este una dintre cele mai moderne tehnologii ceea ce face ca tratamentul de canal să fie sigur și eficient. Avantajele sale includ:

 • Un mai mare control asupra manevrelor 
 • Iluminare puternică a câmpului operator
 • Capacitate de mărire de maxim 12.5 ori
 • Observarea unor detalii nedetectabile pentru ochiul uman

Acest tip de aparat este folosit pentru tratarea în mod mecanic a canalelor radiculare. Avantajele sale includ:

 • Performarea unui tratament de calitate și eficient
 • Grad mare de rezistență la torsiune și flexibilitate
 • Abordarea canalelor foarte curbate respectând forma lor naturală
Aparatul de radiologie dentară ajută endodontul să pună un diagnostic corect pentru a realiza un tratament sigur, predictibil.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Care sunt diferentele dintre endodontia clasica si cea la microscop?

Endodonția efectuată sub microscop prezintă o serie de avantaje:

 • Proceduri mai sigure
 • Diagnostic corect
 • Eficiență sporită
 • Durabilitate
 • Control mai mare asupra procedurilor
 • Tehnologie modernă ce oferă o iluminare puternică
tratament endodontic

De ce sa alegi tratamentului endodontic la microscop - Avantaje

 • Procedură nedureroasă
 • Procedură ușor de realizat
 • Eficiență a tratamentului de canal
 • Aspect plăcut al dintelui natural
 • Protecția dinților învecinați împotriva bacteriilor
 • Durabilitate crescută

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
Dr. Adrian Pal - Medic StomatologPractica Limitata Endodontie la Microscop

Dr. Adrian Pal

Medic Stomatolog
Practica Limitata Endodontie la Microscop

Dr Ahmad Rajab endodonție la microscop-min

Dr Ahmad Rajab

Endodonție la Microscop

Ce face medicul endodont?

Medicul endodont, cunoscut și sub denumirea de endodontist, este specialistul care se ocupă de pregătirea canalului radicular, eliminarea nervului dentar și efectuarea obturației de canal, cu scopul de a conserva dinte natural al pacientului.

Care este diferenta dintre medicul endodont si dentistul obisnuit?

În plus față de diploma de medic stomatolog, medicul endodont a absolvit și cursuri de specializare care îl califică drept endodontist. Deși medicul stomatolog poate efectua tratamente de canal, este recomandat ca pacienții să se adreseze medicului endodont, având în vedere expertiza sa în acest domeniu.

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog
Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

La Cris Smile Studio, sănătatea dentară a pacienților noștri primează. Ne dorim să contribuim la menținerea dinților naturali cât mai mult timp posibil și oferim o gamă variată de servicii, inclusiv endodonție, parodontologie și ortodonție. Pentru cei care au suferit pierderea dinților naturali din diverse motive, specialiștii noștri în implantologie și estetică dentară sunt aici pentru a-i ajuta. Echipa noastră de asistenți și recepționeri se străduiește să ofere un ambient confortabil și să elimine temerile legate de vizitele la dentist.

Cand stii ca ai nevoie de un medic endodont?

Dacă observi o carie profundă și suferi de dureri insuportabile, este imperativ să consulți un medic endodont. Un dinte afectat poate deveni inflamat și cauza dureri pe care mulți pacienți le descriu ca fiind o „pulsație în cap”.

In ce constau tratamentele endodontice?

În general, tratamentul endodontic necesită o singură ședință de aproximativ 1-2 ore, dar în cazuri complexe, pot fi necesare mai multe ședințe pentru finalizarea procedurii.

Pregatirea canalului radicular

Acest pas este primul pe care medicul endodont îl va face. Poate fi realizat manual sau folosind sisteme rotative sau chiar un mix între aceste două modalități. Întreg tratamentul depinde de acest prim pas.

Scoaterea nervului

Nervul se va scoate folosind substanțe diferite în mai multe etape pentru a dezinfecta canalul dentar.

Obturatia de canal

Medicul endodont va sigila canalul radicular folosind o pastă și o gutapercă prin intermediul metodei clasice sau a celei moderne de obturare 3D.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Cat costa tratamentele endodontice

Endodontie microscopica pret se calculează în funcție de cât de complexă este situația pacientului. Cu cât este nevoie de mai multe ședințe de tratament, cu atât endodontie pret va fi mai mare.

Tratament endodontic microscop

 • Extirpare vitala + obturatie de canal la microscop de la 650 lei
 • Retratament endodontic la microscop de la 750 lei
 • Pivot fibra de sticla microscop 350 lei

INTREBARI FRECVENTE

Sigur că da. Este ideal să revii în cabinet pentru a reface tratamentul. Programează-te acum în clinică!
Da, scopul tratamentului endodontic este să nu ajungi să-ți pierzi dintele natural.

Complet nedureroase deoarece se efectuează sub anestezie.

Da, odată ce anestezia nu mai are efect vei simți o durere de mică intensitate.

Da, este esențial pentru confortul pacientului și al endodontului.

Este bine să eviți alimentele dure și guma de mestecat, în rest poți mânca orice.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top
Call Now Button