🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Aparat dentar SPARK

La Cris Smile Studio, am adus în prim-plan o soluție de aliniere a dinților care redefinește standardele în ceea ce privește aspectul și eficiența. Aparatul Spark este conceput pentru a oferi rezultate excepționale, fără compromisuri. Vă invităm să descoperiți beneficiile acestui tratament revoluționar, ghidați de experiența și recomandările medicilor noștri.

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Confortabil și convenabil

Spark se poate personaliza pentru a se potrivi perfect dinților tăi. Este confecționat dintr-un material neted și confortabil care nu va irita gura, astfel încât nu veți simți niciun disconfort în timpul tratamentului. Îl puteți îndepărta cu ușurință atunci când trebuie să mâncați sau să vă curățați dinții, fiind o soluție foarte convenabilă pentru oamenii ocupați.

Alinierea eficientă a dinților – Spark Aligner folosește cea mai recentă tehnologie pentru a oferi o aliniere precisă a dinților. Alinierul aplică o presiune ușoară asupra dinților tăi, deplasându-i treptat în poziția dorită. Puteți vedea progresul alinierii dinților pe tot parcursul tratamentului, oferindu-vă un sentiment de mici victorii înregistrate și motivație.

Plăcut din punct de vedere estetic

Aparatul Spark transparent este practic invizibil, ceea ce înseamnă că îl poți purta cu încredere fără ca nimeni să observe. Nu va trebui să vă faceți griji că vă simțiți expus sau jenat de dinții dumneavoastră în timpul tratamentului. Spark Aligner este ideal pentru persoanele care lucrează în roluri publice sau au o viață socială care implică multe interacțiuni față în față.

Confortabil și convenabil

Spark Aligner este personalizat pentru a se potrivi perfect structurii dentare a fiecărui pacient. Construit dintr-un material neted și confortabil, asigură o experiență lipsită de iritații și disconfort în timpul tratamentului. Fiind ușor de îndepărtat, vă oferă conveniența de a mânca și de a vă igieniza dinții fără dificultate. Aceasta reprezintă o alegere ideală pentru cei cu un stil de viață agitat.

Acesta utilizează tehnologia de vârf pentru a realiza o aliniere precisă a dinților. Cu o presiune ușoară și constantă, acest dispozitiv îi îndreaptă treptat către poziția dorită. Progresul tratamentului este vizibil pe parcurs, oferind satisfacție și motivare pe măsură ce obțineți mici victorii de-a lungul călătoriei.

Plăcut din punct de vedere estetic

Datorită transparenței, Spark Aligner rămâne practic invizibil, permițându-vă să îl purtați cu încredere, fără teama de a fi observat. Nu vă veți mai simți inconfortabil sau jenat în timpul tratamentului, ceea ce îl face potrivit pentru oricine, inclusiv cei care au un stil de viață cu multe interacțiuni sociale sau profesionale.

Timp scurt de tratament

În comparație cu metodele tradiționale de aliniere a dinților, Spark Aligner oferă un timp de tratament semnificativ mai scurt. Rezultatele dorite pot fi obținute în doar șase luni sau mai puțin, în funcție de complexitatea fiecărui caz. Cu Spark Aligner, vă puteți bucura de zâmbetul perfect mai devreme decât v-ați imaginat.

Plan de tratament personalizat

Fiecare tratament cu Spark Aligner este adaptat nevoilor unice ale fiecărui pacient. Cu consultarea medicilor ortodonți Cris Smile Studio, veți dezvolta un plan personalizat care să satisfacă obiectivele și cerințele dvs. individuale, ținând cont de buget și de orarul dvs.

În concluzie, Spark Aligner reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să obțină un zâmbet perfect fără compromisuri. Cu un tratament personalizat și eficiență remarcabilă, vă readuce încrederea în sine și vă conferă motive să zâmbiți cu bucurie.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre Spark și pentru a începe călătoria către un zâmbet perfect astăzi!

Scroll to Top
Call Now Button