🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Implant dentar Megagen

Un dinte absent = o încredere afectată! Problema pierderii dinților este tot mai evidentă în societatea modernă. Dacă în trecut, prezența unui bunic sau străbunic cu câțiva dinți lipsă părea amuzantă, în zilele noastre, această problemă dentară poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții.

Atunci când discutăm despre dinții lipsă, ne gândim imediat la probleme de sănătate orală, igienă precară sau accidente care au afectat dantura. Indiferent de cauză, absența unui dinte poate afecta în mod semnificativ încrederea și personalitatea ta.

Tratamente și servicii stomatologice pentru întreaga ta familie, la prețuri corecte!

Într-o evoluție fericită a domeniului stomatologiei, tehnologia modernă a adus cu sine soluții de cea mai înaltă calitate pentru a aborda absența dinților. Implantul dentar reprezintă alegerea perfectă pentru înlocuirea dinților lipsă, restabilirea încrederii în sine și recâștigarea unui zâmbet atrăgător.

Și, deoarece discutăm despre inovație și calitate, vremurile în care bunicii foloseau materiale strălucitoare pentru dinții lor au apus. Astăzi, ne bazăm numai pe materiale de înaltă calitate, iar implantul dentar Megagen este considerat una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață în acest moment.

Ce este implantul dentar megagen?

Implantul dentar implică procedura prin care un dinte nou primește o rădăcină nouă. Implantul dentar Megagen este, în prezent, o soluție de top, datorită tehnologiei de ultimă generație și materialelor de cea mai bună calitate din care este confecționat.

Megagen este echipat cu tehnologia Xpeed, care permite o integrare rapidă a implantului în osul maxilarului. Această tehnologie de ultimă generație permite organismului să accepte implantul mai rapid și să ofere o rezistență pe termen lung, cu condiția ca pacientul să evite accidentele care pot afecta dantura în mod sever.

Cand ai nevoie de implantul dentar megagen?

Necesitatea implantului dentar apare atunci când medicul stomatolog constată că un dinte nu mai poate fi salvat prin tratamente sau alte proceduri de îngrijire. Pentru a evita riscul de a lăsa un gol în dantură, care ar putea avea consecințe grave asupra sănătății orale (cum ar fi modificările gingiilor și ale osului maxilar), precum și implicații estetice, se recurge la implantul dentar.

De ce sa alegi implantul dentar megagen? Argumente pro si contra

Megagen este una dintre companiile de top din lume care produce materiale de cea mai înaltă calitate pentru implanturile dentare. Implantul dentar Megagen se evidențiază prin durabilitatea sa, depășind cu mult media altor tipuri de implanturi, folosind în același timp materiale bine tolerate de organism.

La nivel global, compania Megagen din Coreea de Sud se află în fruntea producătorilor de implanturi dentare. Unul dintre principalele argumente pro pentru alegerea implantului Megagen este simplificarea procedurii chirurgicale, comparativ cu alte tipuri de implanturi dentare. Cu toate acestea, trebuie menționat că principala dezavantaj a acestui tip de implant dentar este costul mai ridicat.

Care sunt avantajele implantului dentar megagen?

Nu doar calitatea materialelor reprezintă un mare avantaj pentru implantul dentar megagen. Medicii specialiști au remarcat alte lucruri extrem de importante de care poți beneficia în urma unui astfel de implant:

 • Intervenție minim invazivă; 
 • Integrare perfectă grație sistemelor de ultimă generație în osul maxilarului; 
 • Confecționat din aliaj de titan de grad 4 – rezistență superioară; 
 • Stabilitate maximă; 
 • Eliminarea riscului de necrozare a țesutului; 
 • Risc minim de fracturare; 
 • Design s-line pentru o estetică superioară. 

Exista dezavantaje in cazul implantului megagen?

Deoarece discutăm despre un produs de înaltă calitate, principalul dezavantaj este costul semnificativ. În cazul procedurilor care necesită investigații detaliate sau materiale de cea mai bună calitate, prețul total al intervenției poate fi considerat un dezavantaj.

De asemenea, implantul dentar Megagen poate fi efectuat numai de medici cu experiență și competențe în tehnica avansată din acest domeniu. O astfel de procedură nu ar trebui încredințată unui medic începător.

Dacă pacientul suferă de alte afecțiuni, cum ar fi bolile cardiovasculare sau prezintă chisturi în osul maxilarului, implantul dentar Megagen nu poate fi o opțiune viabilă.

DE CE SA ALEGI CRIS SMILE?

Profesioniști și empatici

Recomandăm doar tratamente în care credem și pe care le-am realiza familiilor și celor dragi nouă. Ascultăm și înțelegem, ne dăm silința să îți oferim soluția potrivită ție. E suficient să vii cu sufletul deschis

Servicii dentare complete

Medici specialiști și servicii complete. Am tratat, de-a lungul timpului, pacienți complet edentati, cu complicații riscante, am refăcut danturi în cazuri considerate pierdute. Totul sub un singur acoperiș.

Echipamente de ultimă generație

Microscop, laser, aparatură pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie - realizăm intervenții minim invazive, care presupun mai puține complicații post intervenție, recuperare rapidă și durere diminuată.

Viziune centrată pe pacient

Tu contezi. Acționăm, în toate deciziile pe care le luăm, cu credința că te ajutăm să iei cea mai informată decizie asupra sănătății tale orale. Pentru noi e important să te ajutăm să îți recapeți zâmbetul, încrederea, să ai o viață normală și o dantură impecabilă.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

ECHIPA NOASTRA

Am construit la Cris Smile un spațiu primitor și sigur, cu o echipă de medici specialiști, mereu pregătiți cu soluții de ultimă oră.
DR. ALINA CRACIUN.- Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolara Practica Parodontologie Laserwebp

Dr. Alina Crăciun

Medic Stomatolog
Specialist Chirurgie Dento-Alveolara
Practica Parodontologie Laser

Dr Victor Stanciu- chirurgie buco-maxilo-faciala și implantologie-min

Dr Victor Stanciu

Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala și Implantologie

Cat costa implanturile dentare Megagen?

Dacă ne referim la implantul dentar Megagen Anyridge, intrăm în sfera soluției premium oferite de Megagen din Coreea, iar costurile pot fi semnificative. Cu toate acestea, dacă optăm pentru implantul dentar Megagen AnyOne, prețurile pot deveni accesibile chiar și pentru pacienții cu venituri medii.

Prețul total al procedurii nu ar trebui să depășească intervalul de 2500 – 3000 de lei, și dacă clinica aleasă permite plata în rate, atunci intervenția devine mult mai ușor de gestionat din punct de vedere financiar.

Soluții de protezare

Pierderea unui dinte sănătos ar trebui să fie motivul principal pentru a căuta soluții de înlocuire care să permită o funcționare normală a danturii, să ofere posibilitatea vorbirii fără restricții și să restabilească încrederea pacientului.

Îmbucurător este faptul că implantul dentar Megagen nu se limitează la înlocuirea unui singur dinte, ci oferă posibilitatea realizării unor lucrări complexe de protezare, inclusiv în cazul edentației complete (pierderea tuturor dinților și măselelor). Cu ajutorul sistemelor dezvoltate de Megagen, se pot crea următoarele tipuri de lucrări:

 • Punți dentare susținute de implanturi – cu suport metalic sau ceramic (la alegerea pacientului sau în funcție de recomandarea medicului).
 • Punți totale.
 • Supraproteze (cu capse sau bare de susținere).
 • Coroane dentare simple – fie metalo-ceramice, din zirconiu sau ceramice în totalitate.

Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar Megagen?

Este bine de știut că un implant dentar nu se face pe loc, nici măcar de pe azi pe mâine. Implantul în sine va fi împărțit în mai multe ședințe în care medicul specialist îți va pregăti maxilarul pentru intervenția în sine.

Consultatia initiala si planul de tratament

Primul pas în realizarea unui implant dentar megagen este consultația. Medicul va evalua, în mod minuțios, starea pacientului, zona unde ar urma să se realizeze implantul și va propune un plan de tratament în funcție de problemele observate.Aici este și momentul în care veți lua cunoștință cu prețurile pe care le au procedurile în parte la care veți fi supuși, iar în funcție de buget se pot alege și materialele cu care se va lucra.

Analize necesare si CT

După consultația inițială, pentru a începe lucrarea vor fi necesare câteva analize extrem de importante în cazul implanturilor dentare, cum ar fi:.Hemoleucrograma completă; Timpi de sângerare; Nivel de glicemie și colesterol; Radiografie panoramică la zi; Realizare de CT (computer tomograf) pentru a descoperi starea reală a țesutului osos.

Interventia de inserare a implanturilor

Un mare avantaj al implantului dentar megagen este acela că forma acestuia se mulează perfect cu zona rămasă liberă după extracția dintelui și a rădăcinii acestuia.Vorbim despre o intervenție minim invazivă, total nedureroasă în timpul montării, cu mici senzații de disconfort în primele zile de la aplicare, până când osul maxilarului va asimila implantul.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Așa cum am mai spus, montarea implanturilor megagen se realizează doar de medici specialiști, cu experiență în domeniu, și va reprezenta o decizie pe care o vei aprecia toată viața.

După implantare, pacientul va reveni la control peste 7-10 zile, atunci când vor fi scoase și firele. Implantul poate intra în funcțiune instant, fără să fie nevoie de evitarea zonei, dar celulele osoase vor îmbrăca implantul abia în câteva luni de la intervenție.

Este indicat să se efectueze, măcar de două ori pe an, periaj profesional, iar igiena dentară trebuie să fie respectată în totalitate, pentru a nu pune în pericol intervenția.

Așa cum îți va transmite și medicul, primele zile de după implant sunt foarte importante și este bine să respecți tot ceea ce ți se va recomanda. Zilele 1, 2 și 3 de după implant vor avea nevoie de consumarea de alimente moi, cum ar fi:

 • Ouă fierte; 
 • Piure (legume, fructe); 
 • Sucuri (legume, fructe); 
 • Supe.

Sunt recomandate aceste tipuri de alimente pentru că ele nu necesită o forțare în timpul masticației, iar implantul nu va fi pus sub presiune încă de la început.

Montarea implanturilor se realizează într-o gingie sănătoasă, pe un os verificat în prealabil și considerat sănătos. Așadar, după implant nu va trebui să iei antibiotice.

În cazul în care se resimte o senzație dureroasă, medicul poate prescrie anumite analgezice, dar doar dacă durerea este una la intensitate mare. În mod normal, implantul dentar megagen nu ar trebui să doară mai mult de 1 zi după intervenție.

Igiena orala dupa montarea implanturilor

Igiena orală este esențială pentru toată lumea, de la cei mai mici la cei mai mari, de la cei cu o sănătate orală perfectă la cei cu probleme dentare serioase. Cu atât mai mult, când vine vorba de îngrijirea unui implant dentar, atenția crescută este imperativă.

Periajul dentar trebuie efectuat cu grijă de două ori pe zi, într-un sens corect de sus în jos, iar programarea la cabinetul stomatologic pentru un periaj profesional este obligatorie la fiecare 6 luni.

Clinica stomatologică sector 5 Rahova Cris Smile Studio pedodontie endodonție estetica paradontoză implantologie Ortodonție chirurgie proteza dentară Coarna dentare implant dentar digital smile design adiția osoasa aparat dentar albirea dinților detartraj fațete dentare aparat dentar dentist stomatolog

Intrebari frecvente

Atât înainte de efectuarea implantului dentar cât și după ce procedura este completă, este foarte bine să-i puneți medicului dumneavoastră toate întrebările care va neliniștesc.

Astfel veți fi în cunoștință de cauză pe toată durata procedurii, iar la final veți cunoaște cum trebuie să aveți cât mai bine grijă de noul implant.

NU! Desigur, implanturile dentare sunt mult mai prezente la persoanele care depășesc vârsta de 25 de ani, dar stricarea danturii nu are neapărat legătură cu vârsta pacientului.
Implantul dentar megagen, la fel ca toate implanturile dentare, se realizează sub anestezie locală, pentru ca pacientul să nu simtă absolut nicio durere în timpul procedurii.
Efectuat sub anestezie locală, tratamentul cu implant dentar megagen nu este dureros și, conform studiilor efectuate, cei mai mulți dintre pacienți nu simt durere sau disconfort nici după trecerea efectului anestezic.

Răspunsul aici este simplu: nu există un număr limită de implanturi! În general, implanturile se fac în locul dinților distruși, care n-au putut fi salvați, așa că înlocuirea va fi una naturală.

Dacă vorbim despre o procedură mai complexă, cu pacienți care au nevoie de intervenții mai complexe, atunci se va apela la plăcile dentare.

Readucem stomatologia la nivel de știintă, artă, empatie!

Programează-te online sau contacteaza-ne telefonic.

Scroll to Top
Call Now Button