🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

„Află Mai Multe Despre Tehnica All On 6 Disponibilă La Cris Smile Studio, Sector 4”

Implanturile dentare sunt o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea oferă o alternativă durabilă și estetică la protezele dentare tradiționale și permit pacienților să aibă dinți permanenți și funcționali. Unul dintre cele mai inovatoare tehnici în domeniul implanturilor dentare este All On 6. Această tehnică revoluționară permite înlocuirea întregii arcade dentare cu doar șase implanturi dentare, oferind astfel pacienților o soluție rapidă și eficientă pentru restaurarea zâmbetului lor.

Rezumat

  • Tehnica All On 6 este o procedură de implant dentar care implică fixarea a 6 implanturi dentare pentru a susține o punte dentară completă.
  • Implanturile dentare sunt plasate în oasele maxilare pentru a oferi o bază solidă pentru puntea dentară.
  • Avantajele Tehnicii All On 6 includ o recuperare rapidă, o estetică naturală și o funcționalitate îmbunătățită a dinților.
  • Candidații ideali pentru Tehnica All On 6 sunt persoanele care au pierdut mai mulți dinți sau care au dinți slabi și deteriorați.
  • La Cris Smile Studio, procedura Tehnicii All On 6 este realizată cu materiale de înaltă calitate și cu tehnologie de ultimă generație, iar costul variază în funcție de nevoile individuale ale pacientului.
  • După procedura Tehnicii All On 6, este important să se efectueze o igienă orală riguroasă și să se viziteze regulat medicul dentist pentru a menține sănătatea dinților.
  • Rezultatele Tehnicii All On 6 includ o estetică naturală, o funcționalitate îmbunătățită a dinților și o îmbunătățire a calității vieții.
  • Pacienții de la Cris Smile Studio au raportat o experiență pozitivă cu Tehnica All On 6, apreciind profesionalismul și atenția la detalii a medicilor stomatologi.

Ce este tehnica All On 6?

Tehnica All On 6 este o procedură chirurgicală care implică inserarea a șase implanturi dentare în maxilarul superior sau inferior pentru a susține o punte dentară fixă. Această tehnică se diferențiază de implanturile dentare tradiționale prin faptul că utilizează un număr mai mic de implanturi pentru a susține o punte dentară completă. În loc să fie necesar un implant pentru fiecare dinte lipsă, All On 6 utilizează doar șase implanturi strategice pentru a susține întreaga arcadă dentară.

Cum funcționează tehnica All On 6?

Procedura All On 6 implică mai multe etape importante. În primul rând, pacientul va fi evaluat de către medicul stomatolog pentru a determina dacă este un candidat potrivit pentru această tehnică. Apoi, se va realiza un plan de tratament personalizat, care va include poziționarea exactă a implanturilor dentare și a punții dentare. În timpul procedurii chirurgicale, implanturile dentare vor fi inserate în osul maxilarului și vor fi lăsate să se vindece și să se integreze în os. După perioada de vindecare, puntea dentară fixă va fi atașată la implanturi, oferind astfel pacientului un zâmbet complet și funcțional.

Avantajele tehnicii All On 6

Tehnica All On 6 oferă numeroase avantaje față de alte opțiuni de înlocuire a dinților lipsă. Unul dintre principalele avantaje este îmbunătățirea esteticii și funcționalităț Cu ajutorul punții dentare fixe susținute de implanturi dentare, pacienții pot obține un zâmbet natural și atrăgător, precum și o funcționalitate completă a dinților. De asemenea, tehnica All On 6 reduce timpul și costurile tratamentului, deoarece necesită mai puține implanturi și mai puține vizite la cabinetul stomatologic. În plus, pacienții care optează pentru această tehnică beneficiază de un confort și o comoditate sporite, deoarece nu mai au nevoie să îndepărteze și să curețe protezele dentare mobile.

Cine este candidatul ideal pentru tehnica All On 6?

Candidații ideali pentru tehnica All On 6 sunt persoanele care au pierdut toți dinții sau care au dinți într-o stare precară și necesită extracții multiple. De asemenea, este important ca pacienții să aibă o cantitate suficientă de os în maxilar pentru a susține implanturile dentare. Alți factori de luat în considerare includ starea generală de sănătate a pacientului și obiceiurile de igienă orală. Tehnica All On 6 poate aborda o serie de probleme dentare, cum ar fi dinții lipsă, dinții deteriorați sau slabi, gingiile retrase și problemele de mușcătură.

Procedura la Cris Smile Studio

La Cris Smile Studio, procedura tehnicii All On 6 este realizată cu ajutorul celei mai avansate tehnologii și de către un personal medical experimentat. În primul rând, pacientul va fi supus unei evaluări complete pentru a determina dacă este un candidat potrivit pentru această tehnică. Apoi, se va realiza un plan de tratament personalizat, care va include poziționarea exactă a implanturilor dentare și a punții dentare. În timpul procedurii chirurgicale, implanturile dentare vor fi inserate cu precizie în osul maxilarului utilizând tehnici minim invazive. După perioada de vindecare, pacientul va reveni la clinică pentru a avea atașată puntea dentară fixă, oferindu-i astfel un zâmbet complet și funcțional.

Materiale utilizate în tehnica All On 6

La Cris Smile Studio, utilizăm doar materiale de cea mai înaltă calitate pentru tehnica All On 6. Implanturile dentare sunt fabricate din titan biocompatibil, care este bine tolerat de organism și se integrează în osul maxilarului. Punțile dentare sunt realizate din ceramică sau zirconiu, materiale durabile și estetice care oferă rezultate naturale și de lungă durată. Utilizarea materialelor de top este esențială pentru obținerea unor rezultate de calitate și pentru asigurarea durabilității și esteticii pe termen lung.

Îngrijirea post-procedură pentru dinții All On 6

După finalizarea procedurii tehnicii All On 6, este important să aveți grijă de dinții dumneavoastră pentru a menține o igienă orală adecvată și pentru a vă asigura că aceștia rămân sănătoș Este recomandat să vă periați dinții de două ori pe zi cu o pastă de dinți fluorurată și să utilizați ața dentară sau periuțe interdentare pentru a curăța spațiile dintre dinț De asemenea, este important să evitați alimentele și băuturile care pot provoca deteriorarea dinților, cum ar fi alimentele tari sau băuturile carbogazoase. Este, de asemenea, esențial să vă programați regulat controalele și să urmați instrucțiunile medicului stomatolog pentru a vă asigura că dinții dumneavoastră All On 6 rămân în stare bună de sănătate.

Costul tehnicii All On 6 la Cris Smile Studio

La Cris Smile Studio, prețurile pentru tehnica All On 6 variază în funcție de nevoile individuale ale pacientului. Este important să investiți într-o îngrijire dentară de calitate, deoarece aceasta poate avea un impact semnificativ asupra sănătății și calității vieții dumneavoastră. Pentru a face tratamentul mai accesibil, oferim opțiuni de finanțare flexibile și posibilitatea de a plăti în rate.

Rezultatele așteptate ale tehnicii All On 6

Tehnica All On 6 oferă rezultate remarcabile și poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pacienților. Cu ajutorul acestei tehnici, pacienții pot obține un zâmbet complet și funcțional, care le va reda încrederea în sine și le va permite să se bucure de mâncare și de vorbire fără restricț Rezultatele tehnicii All On 6 sunt de lungă durată și oferă un aspect natural, astfel încât pacienții se pot bucura de un zâmbet frumos și sănătos pentru mulți ani de acum înainte.

Mărturii ale pacienților

La Cris Smile Studio, suntem mândri să avem numeroase mărturii ale pacienților noștri mulțumiți care au beneficiat de tehnica All On 6. Aceste mărturii reale oferă o perspectivă autentică asupra experienței pacienților noștri și demonstrează calitatea serviciilor noastre și rezultatele remarcabile pe care le putem obține.

Concluzie

Tehnica All On 6 este o soluție inovatoare și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Această tehnică oferă numeroase avantaje, cum ar fi îmbunătățirea esteticii și funcționalității, reducerea timpului și costurilor tratamentului și creșterea confortului și comodității pacienților. La Cris Smile Studio, suntem dedicați oferirii celor mai bune servicii stomatologice și utilizăm cele mai avansate tehnologii și materiale pentru a obține rezultate de calitate superioară. Dacă sunteți interesat de tehnica All On 6, vă încurajăm să programați o consultație la Cris Smile Studio pentru a afla mai multe despre această soluție inovatoare și pentru a stabili un plan de tratament personalizat.

Află mai multe despre tehnica All on 6 disponibilă la Cris Smile Studio, Sector 4, citind articolul nostru despre „Implanturile dentare – poarta către zâmbetul perfect și încrederea de sine”. Această tehnică revoluționară oferă pacienților posibilitatea de a redobândi un zâmbet frumos și sănătos, prin fixarea a 6 implanturi dentare în maxilarul superior sau inferior. Pentru mai multe informații și programări, vă invităm să ne contactați la Cris Smile Studio.

FAQs

Ce este tehnica All on 6?

Tehnica All on 6 este o procedură de implant dentar care implică fixarea a 6 implanturi dentare în maxilarul pacientului, urmată de aplicarea unei proteze dentare fixe.

Care sunt avantajele tehnicii All on 6?

Avantajele tehnicii All on 6 includ o recuperare mai rapidă decât alte proceduri de implant dentar, o proteză dentară fixă care nu necesită îndepărtarea și curățarea zilnică, și o soluție mai economică decât implanturile dentare individuale.

Cine poate beneficia de tehnica All on 6?

Pacienții care au pierdut mai multe dinți sau care au probleme cu protezele dentare tradiționale pot beneficia de tehnica All on 6. Este important ca pacienții să aibă o bună sănătate orală și o densitate osoasă adecvată pentru a fi eligibili pentru această procedură.

Ce este Cris Smile Studio?

Cris Smile Studio este o clinică stomatologică din Sectorul 4 al Bucureștiului care oferă o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv implanturi dentare și tehnica All on 6.

Cum pot să programez o consultație la Cris Smile Studio pentru tehnica All on 6?

Pentru a programa o consultație la Cris Smile Studio pentru tehnica All on 6, puteți suna la numărul de telefon afișat pe site-ul lor sau să completați formularul de contact de pe site-ul lor.

Scroll to Top
Call Now Button