Cât costă tratamentele dentare la cabinetele stomatologice din Sectorul 4?

Sectorul 4 este una dintre cele mai populate zone din București și, ca atare, are o cerere mare pentru servicii stomatologice. Îngrijirea dentară este esențială pentru menținerea sănătății orale și generale, iar în Sectorul 4 există numeroase clinici stomatologice care oferă o gamă largă de tratamente și proceduri. Înainte de a căuta tratament stomatologic, este important să cunoaștem prețurile pentru a ne asigura că putem face față costurilor.

Rezumat

  • Prețurile pentru igienizarea dentară în Sectorul 4 variază între 100 și 300 de lei.
  • Costurile pentru plombe dentare la clinici stomatologice din Sectorul 4 încep de la 150 de lei și pot ajunge până la 800 de lei.
  • Prețurile pentru tratamentele de canal la cabinetele stomatologice din Sectorul 4 pornesc de la 300 de lei și pot ajunge până la 1500 de lei.
  • Costurile pentru proteze dentare la clinici stomatologice din Sectorul 4 variază între 500 și 5000 de lei, în funcție de tipul protezei.
  • Prețurile pentru albirea dentară în Sectorul 4 încep de la 500 de lei și pot ajunge până la 2000 de lei.
  • Costurile pentru implanturi dentare la cabinetele stomatologice din Sectorul 4 pornesc de la 2000 de lei și pot ajunge până la 8000 de lei.
  • Prețurile pentru ortodonție în Sectorul 4 variază între 2000 și 8000 de lei, în funcție de tipul tratamentului.
  • Costurile pentru extracția dinților la clinici stomatologice din Sectorul 4 încep de la 100 de lei și pot ajunge până la 800 de lei.
  • Prețurile pentru tratamentele parodontale în Sectorul 4 pornesc de la 300 de lei și pot ajunge până la 1500 de lei.
  • Costurile pentru restaurarea dentară la cabinetele stomatologice din Sectorul 4 variază între 150 și 1500 de lei, în funcție de tipul restaurării.

Prețurile pentru curățarea dentară în Sectorul 4

Curățarea dentară este unul dintre cele mai comune tratamente stomatologice și este esențială pentru menținerea sănătății gingiilor și a dinților. În Sectorul 4, prețurile pentru curățarea dentară pot varia în funcție de mai mulți factori. În medie, costul unei curățări dentare într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 150-300 de lei.

Factorii care afectează prețul curățării dentare includ gradul de tartraj și placa bacteriană, starea generală a sănătății orale și numărul de vizite necesare pentru a finaliza tratamentul. De asemenea, prețurile pot varia în funcție de clinica aleasă și de experiența medicului dentist.

Costurile pentru plombe dentare în Sectorul 4

Plombele dentare sunt utilizate pentru a repara dinții afectați de carii sau alte probleme dentare. Există mai multe tipuri de plombe disponibile, inclusiv cele din amalgam, compozit sau ceramică. În Sectorul 4, costurile pentru plombe dentare pot varia în funcție de materialul utilizat și de dimensiunea plombei.

În medie, costul unei plombe dentare într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 200-500 de lei, în funcție de complexitatea cazului și de experiența medicului dentist. Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina tipul de plombă potrivit pentru fiecare caz și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Prețurile pentru tratamentele de canal radicular în Sectorul 4

TratamentPreț mediu (RON)
Tratament de canal radicular uniradicular350-500
Tratament de canal radicular biradicular500-700
Tratament de canal radicular pluriradicular700-1000

Tratamentul de canal radicular este necesar atunci când pulpa din interiorul dintelui este infectată sau deteriorată. Acest tratament implică îndepărtarea pulpei și umplerea canalului radicular cu un material special. În Sectorul 4, prețurile pentru tratamentele de canal radicular pot varia în funcție de numărul de canale afectate și de complexitatea cazului.

În medie, costul unui tratament de canal radicular într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 500-1500 de lei, în funcție de numărul de canale și de experiența medicului dentist. Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina necesitatea unui tratament de canal radicular și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Costurile pentru proteze dentare în Sectorul 4

Protezele dentare sunt utilizate pentru înlocuirea dinților lipsă și pot fi parțiale sau complete. Există mai multe tipuri de proteze dentare disponibile, inclusiv cele fixe și cele mobile. În Sectorul 4, costurile pentru proteze dentare pot varia în funcție de tipul de proteză și de complexitatea cazului.

În medie, costul unei proteze dentare într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 1000-5000 de lei, în funcție de materialul utilizat și de numărul de dinți înlocuiț Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina tipul de proteză potrivit pentru fiecare caz și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Prețurile pentru albirea dinților în Sectorul 4

Albirea dinților este un tratament estetic care ajută la îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, oferind un zâmbet mai strălucitor. În Sectorul 4, prețurile pentru albirea dinților pot varia în funcție de metoda utilizată și de complexitatea cazului.

În medie, costul unei albiri a dinților într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 500-1500 de lei, în funcție de metoda utilizată și de numărul de ședințe necesare. Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina metoda potrivită pentru fiecare caz și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Costurile pentru implanturile dentare în Sectorul 4

Implanturile dentare sunt utilizate pentru înlocuirea dinților lipsă și oferă o soluție permanentă și durabilă. În Sectorul 4, costurile pentru implanturile dentare pot varia în funcție de numărul de implanturi necesare și de complexitatea cazului.

În medie, costul unui implant dentar într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 3000-10000 de lei, în funcție de materialul utilizat și de numărul de implanturi necesare. Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina necesitatea unui implant dentar și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Prețurile pentru ortodonție în Sectorul 4

Tratamentele ortodontice sunt utilizate pentru corectarea poziției dinților și a maxilarelor. Există mai multe tipuri de tratamente ortodontice disponibile, inclusiv aparate dentare fixe și mobile. În Sectorul 4, prețurile pentru tratamentele ortodontice pot varia în funcție de tipul de tratament și de complexitatea cazului.

În medie, costul unui tratament ortodontic într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 5000-15000 de lei, în funcție de tipul de tratament și de durata acestuia. Este important să se consulte un ortodont pentru a determina tipul de tratament potrivit pentru fiecare caz și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Costurile pentru extracția dinților în Sectorul 4

Extracția dinților este necesară atunci când un dinte este grav afectat sau nu poate fi salvat. În Sectorul 4, costurile pentru extracția dinților pot varia în funcție de complexitatea cazului și de numărul de dinți extrasi.

În medie, costul unei extracții dentare într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 200-800 de lei, în funcție de complexitatea cazului și de experiența medicului dentist. Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina necesitatea unei extracții dentare și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Prețurile pentru tratamentele parodontale în Sectorul 4

Tratamentele parodontale sunt utilizate pentru tratarea bolilor gingivale și a afecțiunilor parodontale. Există mai multe tipuri de tratamente parodontale disponibile, inclusiv detartrajul și chiuretajul gingival. În Sectorul 4, prețurile pentru tratamentele parodontale pot varia în funcție de gradul afecțiunii și de complexitatea cazului.

În medie, costul unui tratament parodontal într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 500-2000 de lei, în funcție de gradul afecțiunii și de numărul de ședințe necesare. Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina tipul de tratament potrivit pentru fiecare caz și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Costurile pentru restaurarea dentară în Sectorul 4

Restaurarea dentară este utilizată pentru repararea dinților afectați de fracturi, carii sau alte probleme dentare. Există mai multe tipuri de restaurări dentare disponibile, inclusiv coroanele dentare și plombele dentare. În Sectorul 4, costurile pentru restaurarea dentară pot varia în funcție de tipul de restaurare și de complexitatea cazului.

În medie, costul unei restaurări dentare într-o clinică din Sectorul 4 poate fi în jur de 500-3000 de lei, în funcție de materialul utilizat și de dimensiunea restaurării. Este important să se consulte un medic dentist pentru a determina tipul de restaurare potrivit pentru fiecare caz și pentru a obține o estimare exactă a costurilor.

Concluzie

În concluzie, prețurile pentru serviciile stomatologice în Sectorul 4 pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv complexitatea cazului și experiența medicului dentist. Este important să se facă o cercetare amănunțită înainte de a căuta tratament stomatologic pentru a cunoaște prețurile și pentru a se asigura că se poate face față costurilor. De asemenea, este recomandat să se consulte un medic dentist pentru a obține o estimare exactă a costurilor și pentru a determina tratamentul potrivit pentru fiecare caz. Îngrijirea dentară este esențială pentru menținerea sănătății orale și generale, iar cunoașterea prețurilor poate ajuta pacienții să ia decizii informate în ceea ce privește tratamentul stomatologic.

Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic în sectorul 4 cu prețuri competitive, vă recomandăm să verificați acest articol despre serviciile de estetică dentară avansată oferite de Cris Smile. Această clinică stomatologică este specializată în restaurarea cu coroane dentare și oferă și servicii de estetică dentară avansată, inclusiv ornamente și bijuterii dentare. Pentru mai multe informații, puteți accesa link-ul respectiv.

FAQs

Ce sunt cabinetele stomatologice?

Cabinetele stomatologice sunt locuri specializate în îngrijirea și tratamentul dinților și a altor probleme orale.

Care sunt serviciile oferite de cabinetele stomatologice din sectorul 4?

Cabinetele stomatologice din sectorul 4 oferă o gamă largă de servicii, inclusiv curățarea dinților, albirea dinților, tratamente de canal, extracții dentare, implanturi dentare și multe altele.

Care sunt prețurile pentru serviciile oferite de cabinetele stomatologice din sectorul 4?

Prețurile pentru serviciile oferite de cabinetele stomatologice din sectorul 4 variază în funcție de serviciul solicitat. Este recomandat să contactați direct cabinetele stomatologice pentru a afla prețurile exacte.

Cum pot găsi un cabinet stomatologic în sectorul 4?

Există mai multe modalități de a găsi un cabinet stomatologic în sectorul 4, inclusiv căutarea online, recomandări de la prieteni sau familie sau prin intermediul asociațiilor profesionale de stomatologie.

Ce ar trebui să caut atunci când aleg un cabinet stomatologic în sectorul 4?

Atunci când alegeți un cabinet stomatologic în sectorul 4, ar trebui să căutați un cabinet cu o reputație bună, cu personal calificat și experimentat și cu echipamente moderne și de înaltă calitate. De asemenea, ar trebui să verificați dacă cabinetul acceptă asigurările de sănătate și dacă oferă opțiuni de finanțare.

Scroll to Top
Call Now Button