🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Clinica Cris-Smile: Coroane din zirconiu de calitate la prețuri accesibile

Clinica Cris-Smile este o clinică stomatologică de înaltă calitate, situată în București. Echipa medicală este formată din medici stomatologi specializați în diferite domenii ale stomatologiei, care oferă servicii de calitate superioară pacienților lor. Misiunea clinicii este de a oferi tratamente stomatologice de înaltă calitate, personalizate și eficiente, pentru a îmbunătăți sănătatea orală și calitatea vieții pacienților noștri. Valorile noastre includ profesionalismul, etica și respectul față de pacienț

Rezumat

  • Clinica Cris-Smile oferă servicii stomatologice de calitate superioară
  • Implanturile dentare de ultimă generație sunt disponibile la clinica
  • Parodontologia este importantă pentru sănătatea gingiilor
  • Protetica dentară poate ajuta la obținerea unei danturi perfecte
  • Restaurarea dentară poate ajuta la menținerea dinților sănătoși și frumoși
  • Coroanele din zirconiu sunt o opțiune populară și eficientă
  • Avantajele coroanelor din zirconiu includ durabilitatea și aspectul natural
  • Prețurile pentru coroanele din zirconiu sunt accesibile la Clinica Cris-Smile
  • Pentru a programa o consultație pentru coroane din zirconiu, contactați Clinica Cris-Smile.

Stomatologie generală de calitate

Clinica Cris-Smile oferă o gamă largă de servicii stomatologice generale, pentru a satisface nevoile diverse ale pacienților noștri. Printre serviciile noastre se numără: igiena orală și detartrajul profesional, obturații dentare, tratamente endodontice (tratamentul canalului radicular), extracții dentare, protezarea dentară și restaurarea dentară. Utilizăm echipamente și tehnologii moderne pentru a asigura tratamente precise și eficiente. De asemenea, punem un accent deosebit pe igiena orală și recomandăm vizite regulate la dentist pentru a preveni problemele dentare și pentru a menține o dantură sănătoasă.

Implanturi dentare de ultimă generație

Implanturile dentare sunt soluții durabile și eficiente pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea constau într-un șurub de titan care este inserat în osul maxilar sau mandibular, înlocuind rădăcina dintelui natural. După integrarea implantului în os, o coroană dentară este atașată la acesta, oferind o dantură completă și funcțională. Avantajele implanturilor dentare față de alte soluții de înlocuire a dinților includ stabilitatea și durabilitatea acestora, aspectul natural și capacitatea de a restabili funcțiile masticatorii normale. Procedura de implant dentar necesită o planificare atentă și poate dura câteva luni până la finalizare. Recuperarea ulterioară este de obicei rapidă și pacienții pot reveni la activitățile lor normale în scurt timp.

Parodontologie pentru sănătatea gingiilor

Parodontologia este specialitatea stomatologică care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor gingivale și ale țesuturilor de suport ale dinților. Afecțiunile gingivale, cum ar fi gingivita și parodontita, pot duce la inflamație, sângerare gingivală, retracție gingivală și chiar pierderea dinților. Tratamentele disponibile pentru afecțiunile gingivale includ detartrajul subgingival, tratamentul cu laser, terapia cu antibiotice și intervenții chirurgicale periodontale. Prevenția afecțiunilor gingivale este esențială și poate fi realizată prin igiena orală corespunzătoare, utilizarea aței dentare și vizite regulate la dentist pentru curățarea profesională a dinților.

Protetica dentară pentru o dantură perfectă

Protetica dentară este specialitatea stomatologică care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați cu proteze dentare. Există diferite tipuri de proteze dentare disponibile, inclusiv proteze fixe (coroane dentare și punți dentare) și proteze mobile (proteze totale și proteze parțiale). Procedura de realizare a protezelor dentare implică luarea unei amprente a cavității bucale, confecționarea protezei în laboratorul stomatologic și ajustarea acesteia pentru a se potrivi perfect în cavitatea bucală a pacientului. Îngrijirea protezelor dentare include curățarea regulată și corectă a acestora, precum și evitarea obiceiurilor nocive, cum ar fi fumatul sau mușcatul unghiilor. Prin utilizarea protezelor dentare adecvate, pacienții pot avea o dantură completă și funcțională, care le permite să mestece și să vorbească în mod normal.

Restaurarea dentară pentru dinți sănătoși și frumoși

Restaurarea dentară este specialitatea stomatologică care se ocupă cu repararea dinților deteriorați sau afectați de carii, fracturi sau alte afecțiuni. Tipurile de restaurări dentare disponibile includ obturații dentare (plombe), inlay-uri și onlay-uri dentare, precum și fațete dentare. Procedura de restaurare dentară implică îndepărtarea țesutului afectat, pregătirea dintelui pentru restaurare și aplicarea materialului de restaurare adecvat. Recuperarea ulterioară este de obicei rapidă și pacienții pot reveni la activitățile lor normale în scurt timp. Restaurarea dentară nu numai că restabilește funcția masticatorie a dinților, dar poate și îmbunătăți aspectul estetic al acestora, oferind pacienților un zâmbet frumos și sănătos.

Coroane din zirconiu – ce sunt și cum funcționează

Coroanele dentare sunt proteze fixe care acoperă complet un dinte deteriorat sau lipsă, oferindu-i rezistență și aspect natural. Coroanele din zirconiu sunt realizate dintr-un material ceramic foarte rezistent, numit zirconiu. Acest material are proprietăți excelente, cum ar fi durabilitatea, rezistența la fracturare și aspectul estetic natural. Procedura de realizare a coroanelor din zirconiu implică pregătirea dintelui pentru coroană, luarea unei amprente a dintelui și confecționarea coroanei în laboratorul stomatologic. Coroanele din zirconiu sunt apoi cimentate pe dinte, oferindu-i o protecție și o funcționalitate îmbunătățită.

Avantajele coroanelor din zirconiu față de cele din alte materiale

Coroanele din zirconiu au numeroase avantaje față de cele din alte materiale, cum ar fi metalul sau ceramica tradițională. În primul rând, zirconiu este un material extrem de durabil și rezistent la fracturare, ceea ce face ca coroanele din acest material să fie foarte durabile și să reziste în timp. De asemenea, coroanele din zirconiu au un aspect estetic natural, datorită proprietăților optice ale acestui material. Zirconiu este translucid și reflectă lumina într-un mod similar cu dinții naturali, ceea ce face ca coroanele să se integreze perfect în cavitatea bucală. În plus, zirconiu este biocompatibil, ceea ce înseamnă că nu provoacă reacții alergice sau respingere în organism.

Prețuri accesibile pentru coroane din zirconiu de cea mai bună calitate

La Clinica Cris-Smile, ne dorim ca serviciile noastre stomatologice de înaltă calitate să fie accesibile pentru toți pacienții noștri. Avem o politică de prețuri transparentă și oferim servicii de calitate superioară la prețuri competitive. De asemenea, avem oferte și promoții periodice pentru coroanele din zirconiu, pentru a face tratamentul mai accesibil pentru pacienții noștri. În plus, oferim opțiuni de finanțare și acceptăm asigurări dentare, pentru a ajuta pacienții să beneficieze de tratamentul de care au nevoie.

Cum să programăm o consultație la Clinica Cris-Smile pentru coroane din zirconiu

Pentru a programa o consultație la Clinica Cris-Smile pentru coroane din zirconiu, puteți să ne contactați prin telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Un membru al echipei noastre vă va ghida prin procesul de programare și vă va oferi toate informațiile necesare. În timpul consultației, medicul stomatolog vă va examina cavitatea bucală și vă va face recomandări personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. De asemenea, veți discuta despre procedura de realizare a coroanelor din zirconiu și veți primi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Pentru a vă pregăti pentru consultație, este recomandat să aveți la îndemână toate informațiile medicale relevante și să vă gândiți la întrebările pe care doriți să le adresați medicului stomatolog.

Vă recomandăm să citiți articolul nostru despre coroanele din zirconiu de calitate la prețuri accesibile. La Clinica Cris-Smile, ne străduim să oferim cele mai bune soluții pentru restaurarea danturii dumneavoastră. Coroanele din zirconiu sunt o opțiune excelentă pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, deoarece sunt durabile, rezistente și estetice. Aceste coroane sunt realizate cu tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate, asigurându-vă un zâmbet frumos și natural. Pentru mai multe informații despre coroanele din zirconiu și prețurile noastre competitive, accesați link-ul nostru.

FAQs

Ce este Clinica Cris-Smile?

Clinica Cris-Smile este o clinică stomatologică din Cluj-Napoca, specializată în servicii stomatologice de calitate la prețuri accesibile.

Ce sunt coroanele din zirconiu?

Coroanele din zirconiu sunt o soluție modernă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați. Acestea sunt realizate dintr-un material ceramic de înaltă calitate, numit zirconiu, care oferă o rezistență și o durabilitate superioare.

Care sunt avantajele coroanelor din zirconiu?

Avantajele coroanelor din zirconiu includ o rezistență și o durabilitate superioare, o estetică excelentă, o compatibilitate ridicată cu țesuturile moi ale gurii și o biocompatibilitate excelentă.

Cât costă coroanele din zirconiu la Clinica Cris-Smile?

Prețurile pentru coroanele din zirconiu la Clinica Cris-Smile variază în funcție de numărul de dinți care trebuie înlocuiți și de complexitatea procedurii. Cu toate acestea, clinica oferă prețuri accesibile și transparente, iar pacienții pot primi o estimare de preț înainte de a începe tratamentul.

Cum pot să programez o consultație la Clinica Cris-Smile?

Pentru a programa o consultație la Clinica Cris-Smile, pacienții pot suna la numărul de telefon afișat pe site-ul clinicii sau pot completa formularul de contact de pe site. De asemenea, clinica poate fi contactată prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail.

Scroll to Top
Call Now Button