🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Implantul Fast & Fixed: Revoluția Restaurării Dentare

O dantură sănătoasă și completă este o dorință universală. Cu toate acestea, pentru mulți dintre noi, viața, accidentele sau afecțiunile pot duce la pierderea dinților. Aici intervine tehnologia modernă cu soluția Fast & Fixed – o revoluție în lumea implantologiei dentare. Ce este această metodă și ce beneficii aduce? Descoperim împreună.

Ce este Fast & Fixed?

Metoda Fast & Fixed, cunoscută și sub denumirea de „Dinți într-o zi”, este o soluție de implantologie care permite pacientului să primească dinți temporari imediat după inserarea implanturilor. Astfel, pacienții pot pleca de la clinică cu un zâmbet nou, în aceeași zi.

Avantajele metodei Fast & Fixed:

  1. Eficiență rapidă: Cum numele sugerează, una dintre cele mai mari atracții ale acestei metode este rapiditatea. Pacienții pot avea implanturi și dinți temporari în aceeași zi.
  2. Minim invaziv: Intervenția necesită mai puține vizite la stomatolog, reducând astfel stresul și anxietatea asociate cu procedurile chirurgicale repetate.
  3. Funcționalitate imediată: Deși dinții instalați inițial sunt temporari, ei sunt funcționali. Acest lucru permite pacienților să mestece și să zâmbească normal, îmbunătățind astfel calitatea vieții.
  4. Recuperare rapidă: Post-procedural, pacienții experimentează un disconfort minim și o recuperare mai rapidă decât cu metodele tradiționale.
  5. Rezultate estetice superioare: Dinții temporari oferă un aspect natural și estetic, asigurând pacienților încredere în zâmbetul lor chiar și în perioada de vindecare.
  6. Prevenirea resorbției osoase: Implanturile dentare funcționează ca rădăcina naturală a dintelui, stimulând osul și prevenind astfel pierderea acestuia în timp.

Pentru cine este recomandat Fast & Fixed?

Această metodă este ideală pentru pacienții care au pierdut mai mulți dinți sau care au nevoie de extracția unui număr mare de dinți. Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care doresc o soluție rapidă și eficientă, fără a trece prin luni de tratament sau multiple intervenții chirurgicale.

Scroll to Top
Call Now Button