🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Implanturile dentare: Poarta către zâmbetul perfect și încrederea de sine

Un zâmbet sănătos și strălucitor este mai mult decât o caracteristică estetică; este o reflecție a sănătății tale, a încrederii și a modului în care te prezinți lumii. Pierderea unuia sau a mai multor dinți poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții, afectând nu doar estetica, ci și funcționalitatea orala și stima de sine. Însă, tehnologia modernă din domeniul stomatologiei ne aduce soluții revoluționare: implanturile dentare. Descoperă cum aceste minuni ale ingineriei stomatologice pot transforma zâmbetul și viața ta!

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este, în esență, o rădăcină artificială a dintelui, de obicei fabricată din titan, care se inseră în maxilar pentru a susține o coroană, un pod sau o proteză dentară. Acesta se integrează în osul maxilar printr-un proces numit osteointegrare, oferind astfel o bază stabilă pentru înlocuirea dintelui.

Beneficiile implantului dentar

  1. Apariție naturală: Implanturile sunt concepute pentru a se potrivi și a se simți ca dinții naturali, asigurând o estetică impecabilă.
  2. Durabilitate: Cu îngrijire adecvată, implanturile pot dura o viață.
  3. Funcționalitate îmbunătățită: Mestecă, vorbește și zâmbește fără restricții sau disconfort.
  4. Prevenirea deteriorării osoase: Implanturile stimulează osul maxilar, prevenind atrofia osoasă care apare adesea după pierderea dinților.
  5. Protecția dinților adiacenți: Nu este nevoie să slefuiești dinții sănătoși pentru a susține un pod dentar.

Procesul de implantare

Punerea unui implant dentar este un proces în mai multe etape, care implică planificare precisă, inserția implantului și montarea coroanei. Cu toate că poate părea intimidant, tehnologia avansată și anestezicele moderne fac din acest proces unul minim invaziv și cu un disconfort redus.

Îngrijirea implantului

Deși implanturile dentare sunt rezistente și au o rată de succes ridicată, îngrijirea adecvată este esențială. Acest lucru include periajul, folosirea aței dentare și vizitele regulate la stomatolog pentru control.

Scroll to Top
Call Now Button