🎉 Programează-te! 20% reducere estivală.

Zâmbetul tău are o super şansă să arate diferit! Tratamente de top, la prețuri speciale

Implanturile „Fast and Fixed”: O revoluție în regenerarea zâmbetului tău

vTe-ai gândit vreodată cum ar fi să-ți redobândești zâmbetul în doar o singură zi? Cu evoluția tehnologică în domeniul stomatologic, acest vis pare să devină realitate. Unul dintre cele mai inovatoare și eficiente procedee este sistemul „Fast and Fixed”. Acest articol își propune să demistifice acest procedeu și să aducă în lumină beneficiile sale uluitoare.

Ce sunt implanturile „Fast and Fixed”?

„Fast and Fixed”, denumite și „implanturi imediate” sau „teeth in a day”, reprezintă o soluție de implantologie modernă care permite pacienților să primească implanturi și dinți temporari în aceeași zi. Este o opțiune ideală pentru pacienții care nu doresc să treacă prin perioade lungi de așteptare sau să poarte proteze dentare tradiționale.

Procedura

Evaluarea inițială: Procesul începe cu o evaluare amănunțită a stării pacientului, folosind radiografii și scanări pentru a planifica procedura.

Intervenția: În ziua aleasă, dintele/dinții afectați sunt extrași, implanturile sunt inserate, iar dinții temporari sunt fixați pe aceste implanturi. Totul într-o singură vizită!

Recuperare și finalizare: Deși pacientul va pleca cu un set de dinți temporari, este necesar un interval de câteva luni pentru a permite osului să se integreze cu implantul. După această perioadă, dinții temporari sunt înlocuiți cu cei permanenți.

Beneficiile sistemului „Fast and Fixed”

  1. Eficiență temporală: Procedura minim invazivă îți permite să ai un zâmbet nou în aceeași zi.
  2. Confort: Evită disconfortul și inconvenientele protezelor dentare tradiționale.
  3. Estetică și funcționalitate: Oferă un aspect natural și permite o funcționare similară cu cea a dinților naturali.
  4. Prevenirea resorbției osoase: Implanturile stimulează osul maxilar, prevenind atrofia care poate surveni după pierderea dinților.
  5. Soluție pe termen lung: Deși se realizează rapid, rezultatele sunt durabile și pot dura o viață cu îngrijire adecvată.

Sunt potrivit pentru „Fast and Fixed”?

Deși „Fast and Fixed” oferă numeroase avantaje, nu este potrivit pentru toată lumea. Pacienții trebuie să fie într-o stare bună de sănătate orală și generală și să aibă o cantitate suficientă de os în maxilar pentru a susține implanturile. Consultația cu un stomatolog specializat este esențială.

„Fast and Fixed” reprezintă o adevărată revoluție în domeniul implantologiei, oferind pacienților posibilitatea de a-și regenera zâmbetul într-un timp foarte scurt. Cu avantajele sale multiple și eficiența sa impresionantă, aceasta poate fi soluția ideală pentru mulți dintre cei care își doresc să-și recâștige încrederea și calitatea vieții. Discută cu stomatologul tău despre această opțiune și descoperă dacă „Fast and Fixed” este soluția potrivită pentru tine.

Scroll to Top
Call Now Button